Sleeping beauty – it’s time to wake up! Kom je ook?

18 mei, dan is het zover! De allereerste editie van het Sleeping Beauty – it’s time to wake up! event zal dan gaan plaatsvinden in klooster Nieuw Sion in Diepenveen. Super trots en tegelijkertijd ook heel spannend. Want… Hoe zal het zijn? Komen er wel mensen? Is er iemand die hier op zit te wachten of is het gewoon alleen maar mijn ideaal om fijne mensen samen te brengen en hen te laten ervaren hoeveel kracht en potentie er in hen zit?

Gelukkig! Het is niet alleen maar mijn idee waar niemand op zit te wachten. Ik heb al zoveel positieve reacties gehad en de aanmeldingen stromen ook gestaag binnen. Super leuk! Tegelijkertijd komt er veel op me af en ben ik zó blij dat ik dit samen doe met een team van fantastische sprekers (om het nog maar niet over de lieve mensen te hebben in mijn naaste omgeving die me zo’n warm hart toe dragen!). Wat brengt het organiseren van een dergelijk event mij alleen op persoonlijk vlak al ontzettend veel.

Maar… Dat is natuurlijk niet alleen maar de reden dat ik dit organiseer.

Hoe ben ik hier dan toe gekomen?

Het afgelopen jaar heb ik een tijd als Physician Assistant in een slaapcentrum gewerkt. Mijn hart brak als ik al die vermoeide en slapeloze mensen zag. Dit kan toch niet normaal zijn?! Hoe zonde is het dat er zoveel mensen zijn die elke dag de dag ploeterend door komen. Waar Sleeping Beauty oorspronkelijk een idee was om mensen met slaapproblemen te inspireren, is het in de loop van de tijd uitgegroeid tot het event wat het nu is.

Het is tijd om wakker te worden!

Want niet alleen mensen met slaapproblemen en vermoeidheid worstelen om de dag door te komen. Er zijn zoveel meer mensen voor wie dit geldt. En dat is naar mijn idee niet hoe het leven zou moeten zijn. Onze maatschappij is gek geworden en velen van ons pikken het maar dat dingen zo zijn zoals ze zijn. Wat mij betreft is het genoeg en mogen we een tegengeluid laten horen. Die hardheid en zakelijkheid dienen niemand anders dan zij die er grof geld mee verdienen.

Is dit hoe jij wilt leven?

Knokkend in een baan die niet goed voelt, in een relatie die je eerder schaadt dan goed voor je is. Wat is eigenlijk goed voor jou? Wat wil jij met jouw leven? Wie ben jij? Zijn dat vragen die wel eens door jouw hoofd schieten? Of misschien wel… Waar doe ik het eigenlijk allemaal voor? Ben je boos of teleurgesteld in de wereld hoe hij in elkaar zit? Denk je dat je daar niks aan kunt veranderen? Of wil je wel, maar weet je niet hoe?

Kom dan naar het Sleeping Beauty event!

Want er is wel degelijk hoop! Jij kunt veranderen! De wereld kan veranderen! En… Je hoeft dit niet alleen te doen. Er zijn er velen met jou die tegen exact dezelfde dingen aan lopen. Stel je voor dat je in één zaal met al dit soort gelijkgestemden bent. Dat je niet de enige gek bent die anders is dan de rest. Die het graag anders zou zien in de wereld. Zou dat niet super tof zijn?

En niet alleen omringd worden met gelijkgestemden… Maar je ook nog eens laten inspireren door 6 sprekers die reeds hun eigen weg hebben gekozen. Die het anders doen. Die hun (intuïtieve) gaven gebruiken om de wereld een mooiere plek te laten zijn. Of misschien klinkt dat nog wat groots… Maar het zijn in ieder geval mensen die voor zichzelf gekozen hebben en die meer en meer hun intuïtie volgen en doen wat goed is voor hen. Allen vanuit hun eigen invalshoek.

Zelf ervaren

Alleen maar luisteren naar mensen die denken de waarheid in pacht te hebben, helpt je niks tot weinig vooruit. Daarom is de insteek van vandaag dan ook vooral om je zelf te laten ervaren hoe iets voor je is of wat iets met je doet. Wat is jouw waarheid? Wat helpt voor jou? Het zal een reis zijn die vermoedelijk nooit is afgelopen. Ook wij hebben onze moeilijke momenten in het leven. En tegelijkertijd hebben wij geleerd daar verantwoordelijkheid voor te nemen en het leven in eigen hand te nemen. Alleen al het hebben van een dergelijke basishouding maakt een wereld van verschil! Je bent geen slachtoffer meer en hebt voor een groot deel zélf invloed op jouw leven!

Hoe fantastisch is dat?

Lijkt dit je wat en zou je graag meer willen weten over het Sleeping Beauty event? Neem dan een kijkje op event.medicaljourney.org en meld je aan. Dan zie ik je heel graag op 18 mei!

Liefs Coline

DEEL & WIN actie!

Ps. Ik zal dit bericht ook op de facebookpagina van Beyond your Medical Journey plaatsen. Als je dit bericht of een ander bericht rondom het event deelt, maak je kans op één van de 5 plekken in een Healing Circle, zodat je samen met anderen kan voortzetten wat er tijdens het event al in gang is gezet! Kom je niet naar het event, maar wil je het wel delen, dan is dat natuurlijk ook helemaal prima en maak je een net zo grote kans om te winnen!