Find the missing pieces

Mijn verhaal

Moe, kapot gestreden. Altijd maar doorgaand. Het was genoeg geweest. Mijn lichaam hield er mee op. Ik wist niet wat me overkwam. Ik zag het al wel aankomen. Had hulp gezocht bij een psycholoog. Maar die hulp kwam te laat. Ik was reeds ingestort. Ik was al op. Vanaf de bodem heb ik weer op moeten krabbelen. Pijnlijk en vermoeiend. Maar opgeven was er niet bij. Er was nog een sprankje hoop in mij dat geloofde dat het beter zou worden.

En beter werd het!

Na een lange reis langs verschillende hulpverleners kwam ik bij mezelf terecht. Wie was ik? Wat deed ik hier? Ik had werkelijk geen idee.

Waarom moest mij dit overkomen? Ik wil gewoon een leuk leven. Niet zoveel pijn, vermoeidheid en weerstand. Wat doe ik zelf waardoor ik me zo slecht voel?

Ik heb het mogen ontdekken

Samen met een team van fantastische mensen die mij hierbij geholpen hebben, heb ik mijn eigen kracht herontdekt. Niet meer vanuit hardheid naar mezelf en moéten. Maar vanuit vanzelfsprekendheid. Alsof ik geleid word door iets wat hoger is dan ikzelf. Het kost geen moeite meer. Het gaat als vanzelf.

De hardheid bleek niet meer nodig te zijn. Juist vanuit rust, liefde en ontspanning gebeuren de mooiste dingen. Ik kan weer genieten van mijn leven en heb plezier. Ik weet wat ik kan en waarvoor ik hier ben. En dat is fantastisch.

Is mijn leven dan nu alleen maar makkelijk en leuk?

Nee zeker niet. Alle obstakels die ik tegenkom, helpen mij echter te doen groeien. Dat inzicht is zo verzachtend en helpend en steunend. Niks overkomt je zonder reden. Alles in deze wereld is hier om jou te helpen en jou te doen groeien. De mooie en minder mooie ervaringen. Zie alles wat je tegenkomt op jouw pad als een spiegel en kadootje aan jezelf en jouw leven zal veranderen. Jij hebt de regie in handen en kunt manifesteren wat je wilt. Wat goed is voor jou. Laat de zwaarte los en ga genieten van jouw leven! Want jij verdient het!

Zo werkt het nu ook voor mij

Kansen en mogelijkheden komen in mijn leven die ik niet voor mogelijk had gehouden. Niet meer vechten, maar gewoon laten ontstaan. Het leven kan mooi zijn. Hoe zwaar het daarvoor ook is geweest. Plezier, dankbaarheid voor alles wat leeft.

Genezing

De rode draad in mijn leven is dat ik hier ben om mensen te helpen genezen. De natuur helpt me daar een handje bij. We doen het samen. Ik kan het namelijk niet alleen. Ik word geleid door iets groters en weet daardoor wat me te doen staat, hoe ik jou kan helpen.

Klinkt dat raar en zweverig?

Ik kan het me helemaal voorstellen. Dit had je mij twee jaar geleden ook niet hoeven zeggen. Ik had je voor gek verklaard. Nu zie, hoor en voel ik dingen die ik als mens rationeel gezien niet zou kunnen weten. Maar het is zo mooi dat dit mij gegeven is. En ik wil het inzetten voor het goede. Om jou te helpen en om de wereld een mooiere plek te laten zijn. Dat is waarvoor ik hier op aarde ben.

En waarom ben jij hier?

Liefs, Coline